cumalah gambar-gambar masakan ku yang tak seberapa dan lain-lain hobi di kala masa lapang
Percubaan membuat kek gulung kali kedua..kali ni ok sket dari kali pertama..akan cuba lain kali untuk memperelokkan nya lagi..hehehe. .
Eh..mcm kali pertama je..yg sblm ni xjd gulung pon sbb kek nya hancus terus..
Yg penting..rasa yang sedap kan
tips dia tak nk bg kulit tanggal n elok gulung, guna telur sejuk dari peti ais umi. nanti tak pecah n tak tanggal kulit. resepi kek gulung kasih ke. mmg sedap kn resepi tu
Hehe..ye ke ha..kene try ni..sy pon xtau pakai resepi mana ha..ni pon nk blajar gulung je..tp kalau pakai telur sejuk boleh kembang ke kek tu nnti
ok.kembang elok kental je umi. nanti cuba lah. insyaAllah boleh digulung tanpa patah atau tertanggal kulit..
Oo kalo camtu.xyah la kuarkan telur awal2..ke kek ni je yg boleh pakai telur sejuk ha?
Telur dr peti tu ha guna utk kek gulung je.kek span biasa atau kek2 lain guna telur suhu bilik mcm biasa
Ok ha..tqvm tau!!!... 😆😊😊 😊
tips dia tak nk bg kulit tanggal n elok gulung, guna telur sejuk dari peti ais umi. nanti tak pecah n tak tanggal kulit. resepi kek gulung kasih ke. mmg sedap kn resepi tu
ReplyDeleteHehe..ye ke ha..kene try ni..sy pon xtau pakai resepi mana ha..ni pon nk blajar gulung je..tp kalau pakai telur sejuk boleh kembang ke kek tu nnti
Deleteok.kembang elok kental je umi. nanti cuba lah. insyaAllah boleh digulung tanpa patah atau tertanggal kulit..
ReplyDeleteOo kalo camtu
Delete.xyah la kuarkan telur awal2..ke kek ni je yg boleh pakai telur sejuk ha?
Telur dr peti tu ha guna utk kek gulung je.kek span biasa atau kek2 lain guna telur suhu bilik mcm biasa
ReplyDeleteOk ha..tqvm tau!!!... 😆😊😊 😊
Delete