Thursday, 13 March 2014

Kek gulung

Percubaan membuat kek gulung kali kedua..kali ni ok sket dari kali pertama..akan cuba lain kali untuk memperelokkan nya lagi..hehehe. .

Eh..mcm kali pertama je..yg sblm ni xjd gulung pon sbb kek nya hancus terus..

Yg penting..rasa yang sedap kan

6 comments:

  1. tips dia tak nk bg kulit tanggal n elok gulung, guna telur sejuk dari peti ais umi. nanti tak pecah n tak tanggal kulit. resepi kek gulung kasih ke. mmg sedap kn resepi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..ye ke ha..kene try ni..sy pon xtau pakai resepi mana ha..ni pon nk blajar gulung je..tp kalau pakai telur sejuk boleh kembang ke kek tu nnti

      Delete
  2. ok.kembang elok kental je umi. nanti cuba lah. insyaAllah boleh digulung tanpa patah atau tertanggal kulit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo kalo camtu
      .xyah la kuarkan telur awal2..ke kek ni je yg boleh pakai telur sejuk ha?

      Delete
  3. Telur dr peti tu ha guna utk kek gulung je.kek span biasa atau kek2 lain guna telur suhu bilik mcm biasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok ha..tqvm tau!!!... 😆😊😊 😊

      Delete