Friday, 24 March 2017

Himpunan kemalasan..

Dah lama rupanya tak update.. memang sekarang tak berapa nak beraksi kat dapur.. malas tu memang satu hal la..tapi sekarang macam penat sikit kat ofis..so balik rumah rasa nk rehat je.. hmm.. lagi satu kelas ngan budak budak tak boleh miss so terpaksa abaikan hobi buat sementara. .

Kalo ada org nak tempah pon terpaksa tolak..tapi nasib baik takde tempahan buat masa ni..

Cuba kueh baru memandangkan ada lebihan kastard krimpaf..
Rupa agak fail..tapi sedap.. (eh..puji sendiri nmpk)..
Bawak ofis.. ada buat kek karamel tap lupa nk snap..
Ni..x ingat sapa punya event..kakak ke adik..hehe..tapi utk bw sekolah la.
Permintaan triffle dr budak2.. 

Happy birthday abah

11.1.2017

Lambat post..huhu..semoga abah sentiasa dirahmati Allah...

Abah ada hal pulak..cucu yg potong..haha..
Sebenarnya nk penuhkan dengan strawbery tp buah tu abes dulu..haha..dah cacat ghupanya..
Alahai..comot plak..
Krimpaff..mcm biasa.. sekelip mata habis..

Saturday, 12 November 2016

Selamat pengantin baru hanis

29.10.2016

Dah lama majlis..tapi tak upload gambar..memang bz sikit skrg..haritu apply cuti 2 hari utk pepare kek tp dpt guna sehari je..sehari lg memikirkan keje2 ofis yang tak pernah nk habis..

Alhamdulillah puas hati..harap pengantin pon puas hati..q
Lupa nk ambil gambar kek kek..lepas masuk kotak..masuk plastik baru ingat.. kalo dpt 2hari buat kek..rasanya bole buat lebih lg ni... apa pon..ni je la rezeki.
Kek hantaran

Sunday, 23 October 2016

Happy birthday mak

Mcm biasa.. buat kek.. kemalaasan sgt bersarang.. tp ku gagahkan juga.. semoga murah rezeki mak, panjang umur mak.. sihat selalu..

15.10.16

Menyibuk je bdk iskandar ni..
Krimpaf..sekejap je habis..rasanya dulu2 buat xde pon org suka.. sejak qis bisnes krimpaf ni..laku pulak..
Pemotongan kek
Ni cerita lama.. kek hokaido x berapa jadi tp iskandar suka sgt..itu je yg membahagiakan ibu..
Ok.. ni rutin mingguan.. bisnes qis..

Saturday, 22 October 2016

Projek baju kenduri

Tak tau kenapa malas sgt nk jahit. Mungkin sebab kesibukan di ofis buat otak ni tak dapat nk memikirkan benda lain. Rasa stress sgt sebab tak dapat nk buat benda yang kita suka dengan happy..kalau ikutkan.. list byk je projek jahit ni..

Baju iskandar.. mcm biasa..kocek kene sub dekat mak.. huhu.. tak lepas lg buat kocek..
Terasa mcm baju pengantin je..huhu..
Sebelum pemotongan berlaku..
Eh.. ni projek laen.. in shaa Allah . .akan cuba istiqamah.. tapi berubah itu senang.. istiqamah itu... semoga dipermudah kan

Hand sock by me..
Update 12.11.16
😊